Noc

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ania
Posty: 1441
Rejestracja: sob 22 lis, 2008
Lokalizacja: Zgorzelec

Post autor: Ania »

Skoro już nic
nie może być
pomiędzy nami

Przyjdź do mnie snem
tak dobrze Cię
tulić nocami
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Ania, łącznie zmieniany 1 raz.
" Wiersz powstaje od ucisku w gardle, tęsknoty za domem lub za miłością "

Robert Frost