pióra

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
@psik
Posty: 832
Rejestracja: ndz 28 wrz, 2008
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: @psik »

czerwonowłose i ostroczube
pióra wyrwane twoim skrzydłom
już chmur nie dotkną hordą złudzeń
żadną poprutą chorągiewką

chłopcy bawiący się zaklęciami
i udający indiańskie demony
chłopcy barwami malowani
próbują wskrzeszać czas miniony

podarte serca ich na pióra
już się nie nadają

podarte serca ich
na pióra już się nie nadają
Anarchia to stan umysłu a nie forma rządów.