Wielki poker*

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

Trzymaj karty przy orderach
Lubię zaglądać przez ramię
Masz blotek cztery
Ale minę robisz
Na karetę ( tę z pokera)
Chociaż brydż bez zapisu
Jednak uważam
Na szulera

Już ci się zdaje
Że ze mną licytacja
To betka
Jakbyś zapomniał
O mojej naturze


Chowam pazury
Pod skórę
Gdy trzeba uderzę
Asem z rękawa

Gra się jak pozwala stół
Chociaż wychodzę
Spod króla
I waleta pobijam damą
Wbrew wszelkim regułom

To zabawa za sto punktów
Dzisiaj mówię pas
Co zrobię jutro
Tego nawet ja nie wiem
Za cholerę

Dziękuję
Było i jest miło
Ostatnio zmieniony czw 02 cze, 2016 przez Latima, łącznie zmieniany 1 raz.