Czwarty upadek pod drzewem *

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

Dawno miałam
Gdzie oczy poniosą
Teraz mści się krótkowzroczność
A przecież
Pomrukiwała burza
Słychać ją było
W szumie na łączach
W liście nieobecności

Postanowione

Na kołku pozostaną
Tysiące spraw
I biała chustka

Pozbieram fanty
Jak zbiera się jagody
W lesie do gniazdowania

Echo zamilkło
Nie znajdując słów

Jadę
Zanim mnie wywiozą
Ostatnio zmieniony pt 15 sty, 2016 przez Latima, łącznie zmieniany 1 raz.