Femme fatale *

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »


św. Paweł: żony niechaj będą poddane swym mężom
(Ef 5, 22)

więc to prawda, dostał torsji na wspomnienie
kartek zapisanych twoją ręką. Od tej pory
drzewa milczą, ich liście drżą na widok mężczyzny,
któremu zawdzięczasz miejsce w szeregu.

Razem mieliście zwiedzać Lesbos, bo wierzyłaś,
że w jego żyłach płynie grecka krew. Odmówił.

Samotna na brzegu
(łuski fal unoszą czyste strony)
zaczynasz rozumieć.
Ostatnio zmieniony pt 15 sty, 2016 przez Latima, łącznie zmieniany 2 razy.