Noc Duchów Szczerych

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

Noemi! Noemi! Noemi!
O słodkim imieniu

Nie zasłużyłam
Na towarzystwo cieni
Niezdolnych do odpowiedzi
Na najgłupsze pytania
Tak nie zostawia się
Córki
Żony
Mnie

Noemi! Noemi! Noemi!
Jestem aktorką
Egzystuję w uwierającej masce
Jaki popełniłam grzech
Że muszę grać rolę
Spolegliwej
Zadowolonej bez przyczyny
Mającej plany

Nieprawda! Nieprawda! Nieprawda!
Sama zmieniłaś imię
Na Mara