Strona 1 z 1

Noc Duchów Szczerych

: pn 02 lis, 2015
autor: Latima
Noemi! Noemi! Noemi!
O słodkim imieniu

Nie zasłużyłam
Na towarzystwo cieni
Niezdolnych do odpowiedzi
Na najgłupsze pytania
Tak nie zostawia się
Córki
Żony
Mnie

Noemi! Noemi! Noemi!
Jestem aktorką
Egzystuję w uwierającej masce
Jaki popełniłam grzech
Że muszę grać rolę
Spolegliwej
Zadowolonej bez przyczyny
Mającej plany

Nieprawda! Nieprawda! Nieprawda!
Sama zmieniłaś imię
Na Mara