pewnego razu w Rio

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

nie przewidział

karnawał masek
pary w korowodzie mieszały się w ścisku
najpiękniejsza tańczyła samotnie
wracał odchodził
odchodził wracał

w rozszalałym wirze
dotknął dłoni
zamarł
nieznane wypłynęło ciekłym kryształem
pierwszy raz w życiu ukląkł
zapragnął poza rozum

rano pozamiatano ulice
starannie