Strona 1 z 1

dziękuję

: ndz 13 wrz, 2009
autor: Mariusz
nie dostrzegam radości
ale twój uśmiech
mówiłeś że nim
mierzy się dorosłość

czas wznosi mury
okna i drzwi wykuwam
nocą

deszczowy luty
zawsze będzie
moim początkiem
miłości
bez ciebie