Strona 1 z 1

prace domowe

: pt 17 lip, 2009
autor: Mariusz
wiem dlaczego
chciałeś położyć parkiet na podłodze

kasztan przed domem uparcie
pnie się nad ogrodzenie
a był mizerny wśród jałowców

zbyt rzadko odrywałeś mnie
od świata
teraz rady z ogrodu
są przykazaniami
pierwsze nie zapomnij