Strona 1 z 1

za księżycem

: śr 13 gru, 2023
autor: Mariusz
moje teraz zawsze się spóźnia
dlatego nie mogę wskoczyć
na wypatrzoną chmurę

po obiedzie zabiję kilka zdjęć
zresetuję wiadomości z następnego dnia
i zapytam drzwi o właściwą stronę

klucz spokojnie zaśnie pod wycieraczką
jak zwykle przed deszczem