Strona 1 z 1

dalej niż daleko stąd

: pn 27 lis, 2023
autor: Mariusz
czas pozwala naginać rzeczywistość
do niewiarygodnych kształtów

jeśli prawda leży pośrodku
a lustrom nie wolno kłamać
znajdę siebie
w połowie drogi do odbicia

czarownice były wymyślone
żyją tylko ich ofiary