Strona 1 z 1

woal

: sob 25 lis, 2023
autor: Mariusz
nie zagram już
z krzychem ani krzysiem

coraz mniej mogę

rolę przyjaciół
przejmują koła i pręty

nie spotkaliśmy się
ale zrozumiałem

zawsze wiedziałaś
że od początku
celem jest wspomnienie

suche kwiaty
pachną najtrudniej