Strona 1 z 1

węzeł

: ndz 14 maja, 2023
autor: Mariusz
po południu
przystroiłem lipę
jak mnie uczyli

zabolało gdy odwróciłaś wzrok
na twoim księżycu byłoby inaczej

w szklanych pudełkach z pochwałami
robi się ciasno