Strona 1 z 1

łza

: pn 30 sty, 2023
autor: Mariusz
z tamtej wiosny
zostały tylko listopady
pachnące świerkiem

jak kwiat cichej północy
nie zwiędną

kolejny raz
zatrzymasz słońce
w skasowanym pliku
chociaż jutro będzie padać