Strona 1 z 1

eurojackpot jabłko

: czw 15 wrz, 2022
autor: Mariusz
nie odbiłeś się od dna
chociaż w czystej wodzie
masz je na wyciągnięcie ręki

to twój dom
z donicami na parapecie
możesz zrobić co zechcesz
pies i tak zamerda ogonem

na początku nikt nie każe
kwitnąć kwiatom za oknem