Strona 1 z 1

kaganiec

: ndz 12 cze, 2022
autor: Mariusz
to jest tylko podwórko
pod bzem i krzewem jaśminu

warto płacić czynsz
za kilka oddechów
i trzymanie psa bez smyczy

między prawdą a marzeniem
może nie być nic
wystarczy że jest trochę moje

brzozy też wspinają się
na dachy