Strona 1 z 1

przepowiednia

: ndz 12 cze, 2022
autor: Mariusz
wiatr przewraca strony
kiedy czytam
w ogrodzie bez drzew

brzmisz jak deszcz

minie kilka lat
zanim zrozumiem
gdzie jesteś

a później błękit
przed burzą