Strona 1 z 1

czas

: ndz 12 cze, 2022
autor: Mariusz
po czterdziestu latach
wróciłem do dzieciństwa
wystarczyła rama od obrazu
z dużego pokoju

łabędzie wciąż pływają
a mostek nie kusi starością

zanim pójdę na piłkę
posłucham led zeppelin
będzie ostrzej

szkoda że krzychu już nie gra