Strona 1 z 1

związek

: ndz 12 cze, 2022
autor: Mariusz
tam gdzie przetną się drogi
wybije źródło
mosty postawimy później
tęcza pokaże jak

nie boję się burzy
to tylko soda w szklance wody
zawsze można ją wypić

na kolację pocałunek
nie wystarczy jeszcze
trochę więcej trzeba
gwiazd