Strona 1 z 1

dni

: pt 10 cze, 2022
autor: Mariusz
czy ktoś potrzebuje proroka
po kolacji

zamykam drzwi przed sobą

za klucz trzeba zapłacić
bez kredytu

chwilami jesteśmy razem

jak zwykle
przy obiedzie
jeszcze pamiętam
za co cię kocham