Strona 1 z 1

atrofia

: czw 09 lip, 2009
autor: Colett
dzisiaj drażnisz bielą - to niepokojące
a przecież w żadnym z dni minionych
nie było inaczej

bywałaś przyjazna czasem wręcz kusząca
pozwalając się zapełniać słowem
o barwie miodu

w ciszy szuflady
z wyrachowaniem korzystasz
z prawa do deja vu



na ostaniej stronie kleks
zamiast szczęśliwego zakończenia