Strona 1 z 1

zapomnieć

: pt 01 maja, 2009
autor: Colett
nie mam siły ale muszę
jeszcze nie raz umyć okna
i z obrusu ten okruszek
sprzątnąć co dnia

nie mam siły ale muszę
wierzyć wciąż we własne siły
i powody mieć do wzruszeń
by się tliły

nie mam siły ale muszę
ciemne chmury w dal przegonić
by zapomnieć nową różę
w innej dłoni