Strona 1 z 1

na nowo

: sob 10 sty, 2009
autor: Colett
wciąż zgniatam nie zapisaną
kuszącą by sponiewierać
pokazać że słowa ranią

rozdzieram

znów dłonie zaciskam w pięści
gdy półksiężyce w klawiszach
bardziej nie mogą zniechęcić

przeklinam

biorę dziewiczą jak feniks
w sobie wiadomych granicach
by zaspokoić głód treści

podsycam