Strona 1 z 1

Chelsea Wolfe

: sob 12 wrz, 2020
autor: samsarra

: ndz 13 wrz, 2020
autor: Vesper
Nie znałam tej wokalistki. Ciekawe brzmienie (trudne do sklasyfikowania) i teledyski przykuwające uwagę, utrzymane w mrocznej konwencji. Słuchając jej utworów przeszło mi przez myśl, że to coś pomiędzy Amy Lee a Garym Numanem. Nie na zasadzie wtórności, broń Boże. Raczej - pokrewieństwa stylów, przy zachowaniu nowatorskich rozwiązań. W każdym razie taki wniosek po przesłuchaniu powyższych utworów...

Intrygujące dźwięki. Czekam na kolejne Twoje muzyczne opowieści.

: pn 14 wrz, 2020
autor: samsarra
Intensywna jest. I depresyjna tak jak lubię.