Strona 1 z 1

Rozmowa z Andrzejem

: pn 29 sty, 2024
autor: Mariusz

Re: Rozmowa z Andrzejem

: wt 30 sty, 2024
autor: Mariusz
To właśnie Andrzej kilkanaście lat temu zaprosił "Ogród Ciszy" do wzięcia udziału w " Dniach Kultury w Bydgoszczy" i tam przedstawił na scenie jego cele i zarys działania, a prezentacja zakończyła się recytowaniem ogrodowych wierszy.