Strona 1 z 1

kręgi Dantego

: śr 23 gru, 2020
autor: Latima
czego się boicie
składając ręce
skąd pochodzi strach
tam miejsc wiele
na peronie bliscy
czekają z utęsknieniem
zwlekacie
tyle trzyma przy ziemi

nie jest tak
wiem

czyste intencje
otworzą bramę
pytam

brak odpowiedzi

: czw 07 sty, 2021
autor: Michael
Latimo, Twoje kręgi Dantego zabieram w całości. :-D
:rozyczka: :rozyczka: :rozyczka: :rozyczka:

Pozdrowienia.

Re: kręgi Dantego

: sob 23 sty, 2021
autor: Margot
Mówią, że dobrymi (zatem także pewnie czystymi) intencjami piekło jest usłane...