Strona 1 z 1

Stadko

: czw 03 cze, 2021
autor: szelestek
Racjonalista powiada: Świat jest tylko odruchem.

Dokąd zmierzają oceany ?

Satori jako stan relaksującej bezpaństwowości...

Podczas gdy dusza śni ciało, ciało dźwiga kamień.

Ostateczny kontekst jest najwęższy, ponieważ nie zna granic...