Strona 1 z 1

Moda na chińszczyznę

: śr 30 wrz, 2020
autor: Zdzisław
Co za czasy! Pewnie wiecie –
chińska moda modna w świecie.
Żeby w sklepie… w polityce
w Polsce również jest odkryciem.

Więc dziś partia, ta rządząca,
gdy w delfinie wzrosła pycha,
nadda mu politnadzorcę…
Już za bardzo się rozpychał.