Strona 1 z 1

polityka

: pt 17 sty, 2020
autor: AS
parady narady tyrady
lecz głównie
to sztuka wzniosłego
babrania się w g..nie

: pt 17 sty, 2020
autor: Tomasz Kowalczyk
Przenoszę tekst w stosowne miejsce.