Strona 1 z 1

Niebo w gębie

: śr 15 sty, 2020
autor: Zdzisław
(z dedykacją dla pań spełniających się w zawodzie)



Gdy kobieta ci zagląda,

zamknij oczy, nie pożądaj

nawet w myśli. Wnet się spocisz,

jak ramieniem cię otoczy.

Chcesz też odczuć niebo w gębie,

gdy czymś małym się zagłębi?

Już się czujesz trochę śmielej,

gdy dentystka ci zagląda?

No to rzeczże: - Wierć, aniele...

: śr 15 sty, 2020
autor: Tomasz Kowalczyk
Tutaj już tekst okazał się zbyt długi, aby dotrzymać kroku jakości... Bez pomysłu i polotu. [']





1w







Pozdrawiam

: śr 15 sty, 2020
autor: Zdzisław
Tomasz Kowalczyk pisze:Tutaj już tekst okazał się zbyt długi, aby dotrzymać kroku jakości... Bez pomysłu i polotu. [']





1w


Chodzi o ostatni wers? Jest bardzo ważny, zamykający całość klamrą.




Pozdrawiam