Strona 1 z 1

Piszę

: czw 18 kwie, 2024
autor: korneło
Wiersze, nieraz zbyt długie.
Niektórzy czytają przez tydzień.
Są i dłuższe.
Już nie moją Jadwigę, zagraniczni krewni spytali o chłopaka.
Ponieważ posiadanie zostało zawieszone przez pigułę z medyka
po ostatniej dyskotece, odpowiedziała enigmatycznie: może.
Zrozumieli, że jestem marynarzem, który z każdego portu
powraca z dobrem do upłynnienia.
Więc gdybym ewentualnie te wierszówki spuentował
szlaczkiem z przewagą niebieskiego, byłoby ciekawiej.

Re: Piszę

: pt 19 kwie, 2024
autor: Tomasz Kowalczyk
Niektórzy przez tydzień, innym wystarcza raz na tydzień.
Najważniejsze, aby być szczęśliwym.

Pozdrawiam

Re: Piszę

: ndz 05 maja, 2024
autor: Hexe
Może, może - tylko jeszcze nie wie. Pozdrawiam

Re: Piszę

: pn 06 maja, 2024
autor: korneło
Jak Pomorze nie pomoże, to Podlasie skujawieje.