czasem wypadam z obiegu

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
lunatyk
Posty: 61
Rejestracja: czw 06 paź, 2022

Post autor: lunatyk »

poznali się za wcześnie
za późno
lub nigdy nie było im dane spojrzeć w oczy
i zachwycić lustrzanym odbiciem uśmiechu
czy poczuć zapach orientalnych perfum
bo takie lubi

"nigdy" jest najbardziej prawdopodobne

dzisiejszy pęd ku światu
uruchamia odruch bezwarunkowy
więc oddychaj głęboko
przeżyjesz

może
Awatar użytkownika
Krystyna Morawska
Posty: 1458
Rejestracja: czw 04 cze, 2020
Lokalizacja: Toruń

Post autor: Krystyna Morawska »

Nigdy do końca nie wiemy, jaka mogłaby być nasza druga strona. Wtedy łatwiej przeżyć, chociaż nie wiem co to znaczy. Zasiałeś niepokój, jakże potrzebny - zwłaszcza dzisiaj.
- żeby sędzia nie zaznał radości w sądzeniu -
Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7894
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

Przystanąłem ciekawie.

Z uszanowaniem L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "