Erem

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
korneło
Posty: 270
Rejestracja: czw 23 gru, 2021

Post autor: korneło »

Nie mam pamięci, głodnej hołoty, mnożącej się na przejadanych
znaczeniach słów ludzi, którzy niczego nie wyżebrali,
nie wyłudzili pierwszej miłości.
Życie toczy acedia, jabłko bez najpiękniejszej.
Jeszcze zbiegam się w jej sukienkach, a potrafi wygrzebać
koktajlowe robaki z lady chłodniczej i podsunąć je
ciągle wodzonemu pisklakowi, kiedy tak trudno
zajmować się tym samym.
Ostatnio zmieniony pn 03 kwie, 2023 przez korneło, łącznie zmieniany 3 razy.