Halo, halo

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
korneło
Posty: 270
Rejestracja: czw 23 gru, 2021

Post autor: korneło »

Pojechałem w windzie z twoją Marcypelą.
Jesteś jeszcze jej facetem, prostodusznym unikatem,
który długo nie miał kobiety, więc powinna przestać
surfować z bałwanami od defloracji ucha igielnego
i piercingu pleśniawek z manifestami wolności.
Ma być może ostatnią okazję rozebrać się
nie dla klimatu, nim wgramoli się tobie do łóżka
któraś z paznokciami i solarium po terminie
i przestaniesz stawiać sobie bańki z księżyca.
Ostatnio zmieniony pt 23 gru, 2022 przez korneło, łącznie zmieniany 5 razy.