Niepolitycznie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Czy ty głosujesz na mnie,
czy może na tę panią,
co nogi ma zbyt długie
i wciąż zachwyca talią.

Czy będziesz skłonny ze mną,
utworzyć nową partię,
czy grozi nam już rozłam,
bo jest za dużo barier.

Stronniczy to ty jesteś,
poglądy ciągle zmieniasz,
wybierzesz niewłaściwie
i będziesz miał dylemat.

Ostrzegam też poważnie,
nie wchodzę w koalicje,
potrafię rządzić sama
i nawet cię zachwycę.
Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7893
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

Po raz drugi .
Z tym samym zdaniem co po raz pierwszy :)

Ukłony L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "
firletka.

Post autor: firletka. »

"potrafię rządzić" wiadomo:)
koalicja? phi :-D
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

fajnie się czyta- bardzo mi się podoba- pozdrawiam :rozyczka:
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.