Nasza strona www jak...

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Maria
Posty: 7795
Rejestracja: ndz 05 wrz, 2010

Post autor: Maria »

nasza poezja od dawna w kawałkach
niebo zamknięte klucz rdzawy
odmawia
pacierze bez Ojcze nasz droga szeroko
się zacina

bądź pozdrowiona i szczęśliwa pośród
czterech ścian niebieskich parami
równo ległych w towarzystwie ptaków
na krawędzi poręczy



bo tutaj tak już jest że cokolwiek to i tak
z ambony sypie
o zawsze parszywej Ewie