Strona 1 z 1

Powiedz

: ndz 20 lip, 2014
autor: iskierka
jak się wydostać z serca
i przestać kochać,

każdego dnia
zadaję sobie pytanie

zagłuszając ciszę.



poprawione samodzielnie

: ndz 20 lip, 2014
autor: Tomasz Kowalczyk
Tekst pełen wyświechtanych, nudnych fraz.
Nie o to chodzi!

: pn 21 lip, 2014
autor: Maria
Powiedz
jak się wydostać
z twojego serca


każdego dnia
zadaję pytanie

głusząc ciszę


=================
a gdyby tak?

(i podpowiedź do przypisu - powinnaś do notki wyjaśniającej użyć mniejszych literek.)