*** (Od godziny...)

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

Awatar użytkownika
Vesper
Posty: 1803
Rejestracja: ndz 31 maja, 2020
Lokalizacja: bardo

Post autor: Vesper »

maybe pisze:Skończyłem … Co za różnica ile? Nie warto liczyć lat.
Liczą się dni, świadomość i poczucie pełni, a nawet
niewygodne okruchy, strząsane machnięciem ręki.
Już nie pytam.
Tak, dojrzewając wewnętrznie, dochodzimy do wniosku, że nie wszystko ma takie samo znaczenie, że warto oddzielić ziarna od plew, zostawić tylko to, co istotne. A resztą nie zaprzątać sobie głowy, bo szkoda na to życia...

Basiu, zlikwiduj odstępy po wielokropkach, są zbędne.

Pozdrawiam ciepło :rozyczka:
Awatar użytkownika
maybe
Posty: 5330
Rejestracja: pt 06 maja, 2011

Post autor: maybe »

Vesper :-D zlikwidowałam odstępy, bo wzięłam przykład z Twojego komentarza.
Ano, widzisz, człowiek całe życie się uczy. I dobrze, żeby tylko chciał ;)
Dziękuję i również pozdrawiam bardzo ciepło :rozyczka:
Wiem wystarczająco dużo, żeby wiedzieć jak mało wiem.