Czarowanie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Postaram się nic nie uronić,
ze spojrzeń co do głębi grzeją,
z dotyku twojej miękkiej dłoni,
i słów, co znowu tchną nadzieją.

Świat się zatrzyma chwilę w biegu,
wiosna scenariusz swój ułoży
i da nam jeszcze jedną szansę,
by było lepiej, a nie gorzej.

Całkiem możliwe, że już wkrótce,
spotkamy się ot, tak przypadkiem
i uwierz, będę roześmiana,
bo wiem, że szczęście bywa rzadkie.
Ostatnio zmieniony pn 03 lut, 2014 przez fryzjerka, łącznie zmieniany 1 raz.