Propozycja

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Wypijmy razem lampkę wina,
czekam na ciebie dziś wieczorem,
możesz przyfrunąć do mnie myślą,
na razie dzielnie walczę piórem.

Na niebie ptaki toczą koła,
samolot kreśli linię białą ,
a mnie jest ciągle dziwnie smutno,
pisanie wierszy, to zbyt mało.

Gdybyś tak zechciał pobyć ze mną,
posłuchać barwnych opowieści,
byłabym uwierz przeszczęśliwa,
mogłabym całe życie streścić.

Wiem, że masz talent niebywały,
potrafisz ująć w kilku słowach,
to co rozwlekam niewątpliwie,
nie da się zacząć żyć od nowa.
Ostatnio zmieniony pn 03 lut, 2014 przez fryzjerka, łącznie zmieniany 1 raz.