Czarownica

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Mam różowe okulary
lubię robić czary-mary
gdy dni szare i pochmurne
życie bywa nazbyt trudne

na ból serca mam kropelki
na frasunek ucisk wszelki
pomieszanie z poplątaniem
długie zbyt oczekiwanie

jestem znaną czarownicą
trzymam miotłę pod spódnicą
w mig wymiotę wszystkie smutki
obiecuję z dobrym skutkiem

kto odczyta nie po myśli
ten dziś w nocy się nie wyśpi
będzie takie miał koszmary
jeszcze naślę nań komary
Ostatnio zmieniony pn 03 lut, 2014 przez fryzjerka, łącznie zmieniany 1 raz.