Strona 1 z 1

asinus ad lyram

: ndz 24 kwie, 2011
autor: Gloinnen
a ja wciąż
szarpię pyskiem struny
pękają
amfory wśród traw
płynie oliwna rzeka. kopytem
profanuję rytm
odbija się czkawką
od myśli wędrownych które
umknęły uwadze.

nie zrozumiem
jak per aspera można
przejść na drugą stronę.